Welkom bij Zomercarnaval en ‘t Dorpsfeest op 30 juni en 1 juli, een bruisend evenement dat plaatsvindt op het betoverende Kerkplein van het bruisende Lewedorp, gelegen in het prachtige Zeeland. Bereid je voor op een onvergetelijke avond vol muziek, dans en gezelligheid in het hart van deze sfeervolle regio.

Zomercarnaval en ‘t Dorpsfeest bieden een fantastische line-up van artiesten die je gegarandeerd in de feeststemming brengen. Op vrijdagavond kun je genieten van de energieke en aanstekelijke deuntjes van Jan Biggel, René Karst, Dj Detag en Dj Roy. Deze getalenteerde artiesten zullen je op de dansvloer laten swingen met hun onweerstaanbare hits en mixen.

Op zaterdagavond zullen de sensationele klanken van de geweldige coverband The Velvet Roses je meenemen op een muzikale reis door de tijd, waarbij ze bekende hits van verschillende genres op hun eigen unieke manier vertolken. Daarnaast zal Party Dj Willem ervoor zorgen dat de feeststemming de hele nacht door blijft gaan met een onweerstaanbare mix van beats en nummers die je niet kunt weerstaan.

Mis deze kans niet om de Zeeuwse nacht te verlichten met jouw aanwezigheid. Dans onder de sterrenhemel, proef de sfeer van het levendige Lewedorp en omarm de warme gastvrijheid die deze regio te bieden heeft. Het Kerkplein vormt het perfecte decor voor dit bruisende evenement en een onmiskenbare Zeeuwse ambiance.

Koop nu je toegangskaarten en verzeker jezelf van een plek op deze geweldige feestavond. Wees er snel bij, want de kaarten vliegen de deur uit! Kom met vrienden, familie of collega’s en creëer herinneringen die je nog lang zullen bijblijven.

Dus trek je dansschoenen aan, laat je zorgen achter je en dompel jezelf onder in de opwindende atmosfeer van Zomercarnaval en ‘t Dorpsfeest. We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen op dit onvergetelijke evenement in het hart van Zeeland!

Koop je kaarten hier


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram