We zijn verheugd om de winnaars van onze grote verloting bekend te maken! Het was een spannende trekking, met veel fantastische prijzen die dankzij jullie enthousiaste deelname zijn gewonnen. Aan alle gelukkige winnaars: van harte gefeliciteerd! Jullie hebben prachtige prijzen gewonnen, en we hopen dat deze jullie veel plezier zullen brengen. De prijzen worden thuis afgeleverd.

We willen deze gelegenheid ook aangrijpen om elke deelnemer die heeft meegedaan aan de verloting van harte te bedanken. Jullie bijdrage heeft niet alleen voor een spannende trekking gezorgd, maar ondersteunt ook ons carnaval.

Nogmaals, gefeliciteerd aan de winnaars! En een enorm dankjewel aan iedereen die heeft deelgenomen. Jullie enthousiasme en vrijgevigheid maken evenementen zoals deze mogelijk, en we kijken uit naar nog meer spannende activiteiten in de toekomst.

Blijf onze website en sociale media kanalen in de gaten houden voor toekomstige evenementen en verlotingen. Wie weet ben jij de volgende keer wel één van de gelukkige winnaars!

Tot de volgende keer en nogmaals bedankt!

Prijswinnaars-Grote-Verloting-2024

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram