Morgen is de dag eindelijk aangebroken dat we met z’n allen eens goed het 90 jarig jubileum van Lewedorp mogen gaan vieren.
Een groep vrijwilligers heeft de afgelopen maanden hun kostbare tijd beschikbaar gesteld om een feest te organiseren. Hiervoor dank!

Maar waar komt ineens dat “Het Dorpfeest” vandaan?
21 jaar geleden is er door een zeer enthousiaste groep vrijwilligers “Het Feest” opgestart. In de loop der jaren groeide dit fantastische evenement uit, tot het grootste themafeest van Zeeland. Een begrip in Zeeland. In al die jaren zijn er zoveel thema’s voorbij gekomen, De stripparty, Steampunk, FrightNight, Sprookjes etc. Vorig jaar kondigde zij aan, dat zij voor het laatst, “Het Feest” gingen organiseren. Het Feest wat al die jaren plaatsvond op de eerste zaterdag van juli, begon dus aan zijn laatste feest.
In verband met het 90 jarig jubileum kwam er een groep vrijwilligers(samengesteld uit leden van de carnaval en de commissie van het 90 jarig jubileum) samen die het ten eerste erg jammer vonden dat er geen “Het Feest” meer zou zijn en ten tweede wilden zij graag een feest organiseren voor het jubileum van het dorp! Het Dorpsfeest werd geboren.

Samen met Dubbel D- de Dijk Coverband, JAM-PACT en onze huis DJ Dave gaan we er een schitterende avond van maken. Wij hebben er zin in. Tot morgenavond!

Heeft u nog geen kaartje? Bestel deze dan snel via https://kraaienist.nl/het-dorpsfeest/
of via https://shop.eventix.io/e726be60-18ff-11e9-9c43-a1f71e523964/tickets

Vanuit “ons” willen wij “Het Feest” nogmaals enorm bedanken voor alle geweldige feesten die zij in die 20 jaar hebben neergezet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram