KraaieFestijn: 28 juni en 29 juni

Beleef Het Ultieme Zomerfeest: KraaieFestijn 2024!

Vrijdag 28 juni & Zaterdag 29 juni – Markeer de data, het wordt legendarisch!

Dompel je onder in de zomerse vibes van het KraaieFestijn, het event waar het zomercarnaval en het traditionele dorpsfeest samensmelten tot één grandioos spektakel! Of de zon nu schijnt of er een verdwaalde regenbui overtrekt – dit is Nederland, tenslotte – één ding is zeker: het wordt een feest om nooit te vergeten.

Vrijdag Highlights: Schorre Chef & MC Vals Plus Meer!

Begin je weekend met een knal en dans mee met de hits van Schorre Chef & MC Vals, bekend van knallers als ‘Ik Moet Zuipen’, ‘Die Schele van Hier Neffe’ en ‘Bietje Bas’. Dat niet alleen, de avond wordt verder opgeluisterd door de onstuitbare energie van PARTY DJ W en DJ Roy, die de beste nummers zullen draaien om je tot in de late uurtjes op de dansvloer te houden.

Zaterdag Spektakel: De Woudrukkers en Meer!

De sensatie zet zich voort op zaterdag met Coverband De Woudrukkers, een groep die hun sporen ruimschoots verdiend heeft met optredens op de Zwarte Cross, Popweekend Schagen, Dicky Woodstock, en meer. Hun live energie is besmettelijk en belooft een onvergetelijke nacht. DJ Roy maakt zijn comeback op de draaitafels, om met de beste hits voor een onvergetelijke avond te zorgen.

Tickets: Pak Je Voordeel Nu!

  • Losse Kaart: €12,50(excl. transactiekosten)
  • Combiticket voor Beide Avonden: Slechts €20,- (excl. transactiekosten)

    Koop je tickets hier

Dit is je kans om deel uit te maken van het meest spraakmakende feest van de zomer bij jou in de buurt. Pak je agenda, kruis de data aan.
Wij kunnen niet wachten om je te verwelkomen bij het feest van het jaar!

Zien we je daar?

Koop je tickets vandaag nog en stap samen met ons in een weekend vol plezier en festiviteiten. KraaieFestijn is klaar om je zomer onvergetelijk te maken – ben jij er klaar voor?

Instagram