Afgelopen donderdag zijn we het carnavalsweekend gestart met het bouwersbal, een gezellige drukte, waaraan te merken was dat ‘t Kraaienist zin had in de carnaval!

Op vrijdagmiddag het kindercarnaval waar alle kinderen lekker hebben kunnen “hossen”.

Op vrijdagavond eerst naar de kerk, waar we van Pastoor Fons weer wijze woorden en lessen hebben meegekregen. Groôs of dankbaar? Belangrijk om tijdens de carnaval ook hier bij stil te staan.

Na de drukbezochte kerkmis verplaatste het feestgedruis zich naar onze residentie om de feestavond echt af te trappen! Dj D’n Dave zorgde voor de muziek en er werd nog tot in de late uurtjes feestgevierd.

Op zaterdagmiddag de optocht, met een record aantal deelnemers. Een optocht om trots op te zijn. De politieauto was helaas even zoek maar 1 geluk dat onze burgemeester deze netjes terugkwam brengen. Alle deelnemers, publiek, optochtbegeleiding, jury en andere vrijwilligers enorm bedankt voor het mede mogelijk maken van de optocht!

s’avonds het schitterende carnavalsbal waar net als de vrijdagavond alles prima is verlopen.

Op zondag konden we weer genieten en lachen van de acts tijdens Heel Kraaienist Zingt. Maar liefst 13 deelnemers die ervoor zorgden dat er tot in de late uurtjes gehost kon worden in ‘t Kraaienist. Ook werd tijdens Heel Kraaienist Zingt live de top 3 prijzen getrokken van “de Grote Verloting”. De andere 27 prijswinnaars zijn gisteren bekend gemaakt. Klik hier voor de uitslag.

Het “Nakraaien” op de maandag werd ook goed bezocht, mooi om te zien dat deze avond ook steeds verder uitgroeit in ‘t Kraaienist.

We willen iedereen bedanken voor een geweldig carnavalsweekend! Zoveel mensen mogen verwelkomen en heel het weekend zonder opstootjes. Onze complimenten daarvoor! Tot 11-11!

3x Alaaf voor jezelf!

CV de Kraaiepikkers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram