Als trotse carnavalsvereniging zijn we op zoek naar bouwplekken voor de geweldige carnavalswagens.
Je weet wel, die kleurrijke kunstwerken die elk jaar schitteren in onze optocht en zorgen voor een hoop plezier en trots in onze gemeenschap.

Nu is het probleem dat we een beetje in de knoop zitten. We hebben plek nodig om onze carnavalswagens te bouwen. Vroeger konden we altijd terecht in boerenschuren en andere lokale stekjes, maar nu wordt het steeds moeilijker om geschikte plekken te vinden. Dus, we hebben jouw hulp nodig!

Ben jij een boer met een lege schuur? Of ken je iemand met een ongebruikte opslagruimte? We zouden dolgraag met je praten! Samen kunnen we ervoor zorgen dat onze bouwgroepen de ruimte hebben om hun creatieve visies tot leven te brengen. En laten we eerlijk zijn, wie wil er nou niet zo’n kleurrijke carnavalswagen in zijn schuur?

Oh, en we hebben nog iets anders waar we dringend een oplossing voor nodig hebben: onze prinsenwagen heeft een nieuwe stalling nodig. We willen er natuurlijk voor zorgen dat onze prinsenwagen een veilige en gezellige plek heeft om te vertoeven wanneer hij even niet schittert in de optocht. Dus als je een slim idee hebt voor een stalling, laat het ons weten!

Laten we samenwerken om ervoor te zorgen dat onze carnavalsoptocht blijft stralen met de pracht en praal van onze zelfgebouwde carnavalswagens. We hebben jullie hulp nodig om nieuwe bouwplekken en stallingen te vinden, dus kom maar op met die creatieve ideeën!

In Lewedorp en omstreken weten we hoe we carnaval moeten vieren, en we willen dat graag blijven doen. Dus kom op, laten we samenwerken en deze geweldige traditie in stand houden. Alaaf!

Neem contact op via info@kraaienist.nl of spreek iemand van onze vereniging aan! Bellen kan ook naar 0113-623006!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram