Dit jaar was onze carnavalsoptocht één groot spektakel met als thema “Me Stih Onder Spanning”. En spannend was het zeker!

Aan onze Creatieve Genieën: Eerst en vooral, een dikke duim omhoog voor alle deelnemers! Van de Sprûûtjes tot Debbie & Kokkie, jullie outfits en acts waren geweldig!

Publiek, jullie zijn de beste: Ons geweldig publiek, die elk jaar weer en wind trotseert om te komen juichen (en soms een beetje te plagen). Jullie energie is besmettelijk – op een goede manier, natuurlijk. Zonder jullie zou het maar een stille optocht zijn.

Dankjewel naar de Jury en Begeleiding: Een speciale dankjewel naar onze jury, die het zware werk deed door te kiezen uit al dat talent. En natuurlijk onze begeleiding!

Achter de Schermen Helden: Niet te vergeten, iedereen die achter de schermen heeft geholpen. Van opbouw tot de laatste opruim, jullie zijn toppers! Zelfs als we soms vergeten jullie te bedanken voor die extra spijker of plakband.

De Uitslag: De uitslag was dit jaar zo spannend dat we bijna vergaten te ademen. Gefeliciteerd aan de winnaars! Voor degenen die niet gewonnen hebben, onthoud: er is altijd volgend jaar.

Afsluiter: “Me Stih Onder Spanning” was dit jaar meer dan een motto; het was een avontuur. Bedankt aan iedereen die een deel uitmaakte van dit gekke, prachtige feest. Laten we alvast beginnen met aftellen naar volgend jaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram